Alibi hat hónapra 9.

August 30, 2019   |   by admin


Alexander Brody  (Szerk.) - Csontos Erika  (Szerk.) - Farkasházy Tivadar  (Szerk.) - Márton László  (Szerk.) - Nagy Gabriella  (Szerk.) - Torma Tamás  (Szerk.) - Alibi hat hónapra 9.

Letöltés Alibi hat hónapra 9. könyvet pdf, epub és mobi

Alibi hat hónapra 9..pdf
Alibi hat hónapra 9..epub
Alibi hat hónapra 9..mobiÖt év után újra visszatalált az alibi, ezúttal a gyermekkorba. Az Evés-Ivás, a Kert, a Fürdő, a Lovak, az Urak-Dámák, a Szerencse, a Titok és a Tilos számok után megszületett a kilencedik kötet: a Gyermekkor. Hatvanöt ismert szerző írásait, gondolatait gyűjtöttük össze a témában, számos autista gyermek és fiatal képeivel, rajzaival, melyet színes mellékletben mutatunk be. A könyv szerzői a mai közélet legkülönbözőbb területeiről érkezve küldték el nekünk gondolataikat, verseiket, írásaikat. Így az Alibi ismét egy sokszínű, izgalmas, szórakoztató és gyakran elgondolkodtató mű lett, mely mindenkihez szól és mindenkit érint. Boldogok és büszkék vagyunk, hogy a kötetből keletkező teljes nyereséget a Mosoly Otthon Alapítványnak ajánlhatjuk fel. Így hazánk autista lakóotthonai javát szolgálhatja a kiadvány.

Töltse le az ingyenes PDF Alibi hat hónapra 9. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Alibi hat hónapra 9. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Alibi hat hónapra 9. letöltés könyvet pdf, epub és mobi

Kiadó:
Oldalak száma:
406
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:
598 gr
ISBN:
9771587638009
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2011
Árukód:
2223594 / 1079489

Leave Your Comment