Rés a valóság szürke szövetén

August 7, 2019   |   by admin


Antal József - Bukros Zsolt - Czinkóczi Krisztina - Demjén Zsófia - Fedina Lídia - Hegedűs András - Jobbágyi Tibor - Márki István - Somogyi György - Szilágyi Zoltán - Toochee - Valyon Tamás - Sándor  (Szerk.) Szélesi (Szerk.) - Rés a valóság szürke szövetén

Letöltés Rés a valóság szürke szövetén könyvet pdf, epub és mobi

Rés a valóság szürke szövetén.pdf
Rés a valóság szürke szövetén.epub
Rés a valóság szürke szövetén.mobiMennyire vehetjük valóságosnak a minket körülvevő világot? Egy magunknak teremtett illúzióban élünk, vagy ha nem is abban, akkor az érzékelésünk nem elégséges a mindenség valódi természetének felderítéséhez? Esetleg nem is ismerhetjük meg a tér és anyag titkait, mert valaki vagy valakik szándékosan becsapnak bennünket mindezek káprázatával?Tizenkét sci-fi novellát tartalmaz a Főnix Astra Rés a valóság szürke szövetén című válogatása. Ezek az írások kalandosak vagy éppen elgondolkodtatóak, romantikusak vagy filozofikusak – egy a közös bennük: a tudományos háttér. Időben nem visznek messzire, a térben viszont némelyik a valóság határain túlra tekint, és arra keresi a választ, kik is vagyunk és mit is keresünk a világban.

Töltse le az ingyenes PDF Rés a valóság szürke szövetén fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Rés a valóság szürke szövetén PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Rés a valóság szürke szövetén letöltés könyvet pdf, epub és mobi

Kiadó:
Oldalak száma:
248
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:
240 gr
ISBN:
9786155632716
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2018
Árukód:
2716140 / 1175930

Leave Your Comment