Színházak és színészek a 19. századi Balatonfüreden

September 10, 2019   |   by admin


Ács Anna - Dávid Andrea - Demeter Júlia - Hacsek Gábor - Hermann Zoltán - Huber Beáta - Hudi József - Kovács Noémi - Nagy András - Ordasi Zsuzsa - Rajnai Edit - Ratzky Rita - Pintér Márta Zsuzsanna  (Szerk.) - Színházak és színészek a 19. századi Balatonfüreden

Letöltés Színházak és színészek a 19. századi Balatonfüreden könyvet pdf, epub és mobi

Színházak és színészek a 19. századi Balatonfüreden.pdf
Színházak és színészek a 19. századi Balatonfüreden.epub
Színházak és színészek a 19. századi Balatonfüreden.mobiBalatonfüred kitüntetett helyet foglal el a magyar kulturális életben, s különleges szerepet játszik a magyar színház kultúra kialakulásában is: a miskolci és a kolozsvári kőszínház után 1831-ben itt épült meg a Dunántúl első kőszínháza, ahol az ország legjobb magyar társulatait fogadták. A kötet a Balatonfüreden 2011. május 6-án megtartott színháztörténeti konferencia előadásait tartalmazza. Szerzői: Pintér Márta Zsuzsanna, Demeter Júlia, Ordasi Zsuzsa, Hermann Zoltán, Dávid Andrea, Huber Beáta, Hudi József, Ratzky Rita, Rajnai Edit, Ács Anna, Kovács Noémi, Hacsek Gábor és Nagy András. A könyv segítséget nyújt a kortárs jelenségek megértéséhez a magyar színházi gyökerek, ismeretek feltárása révén.

Töltse le az ingyenes PDF Színházak és színészek a 19. századi Balatonfüreden fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Színházak és színészek a 19. századi Balatonfüreden PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Színházak és színészek a 19. századi Balatonfüreden letöltés könyvet pdf, epub és mobi

Kiadó:
Oldalak száma:
136
Borító:
PUHATÁBLÁS
Súly:
230 gr
ISBN:
9789639990135
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2012
Árukód:
2659270 / 1153947
Sorozat:

Leave Your Comment