Tündérboszorkány feladatgyűjtemény – 3-4. osztályosok részére

August 29, 2019   |   by admin


Bosnyák Viktória - Csájiné Knézics Anikó - Szilvásiné Turzó Ágnes - Tündérboszorkány feladatgyűjtemény - 3-4. osztályosok részére

Letöltés Tündérboszorkány feladatgyűjtemény – 3-4. osztályosok részére könyvet pdf, epub és mobi

Tündérboszorkány feladatgyűjtemény – 3-4. osztályosok részére.pdf
Tündérboszorkány feladatgyűjtemény – 3-4. osztályosok részére.epub
Tündérboszorkány feladatgyűjtemény – 3-4. osztályosok részére.mobiBosnyák Viktória a Tündérboszorkány című regénnyel robbant be a köztudatba. A meseregény-trilógia első kötetét 2003-as megjelenése óta töretlen lelkesedéssel olvassák a kiskamaszok. A könyv immár a közoktatási tananyagnak is része, hiszen erre alkalmassá teszi nyelvi játékossága, humora és témájának fontossága. A nagysikerű ifjúsági regényhez szervesen kapcsolódó, friss szemléletű feladatgyűjteményt Csájiné Knézics Anikó és Szilvásiné Turzó Ágnes állította össze, akik maguk is gyakorló pedagógusok és tankönyvszerzők. A változatos, számos kompetenciára alapozó feladatsor élvezetes, és a gyerekek számára könnyen befogadható oktatási eszközként szolgálhat az általános iskola 3. és 4. osztályosai számára, otthoni vagy tanórai feldolgozásra. A Tündérboszorkány első 14 fejezetét értelmezni segítő feladatok fejlesztik az olvasástechnikát, a szövegértést és a nyelvtani készségeket is. Így tesznek a remek olvasmányélményhez szinte észrevétlenül elsajátítható hasznos ismereteket.

Töltse le az ingyenes PDF Tündérboszorkány feladatgyűjtemény – 3-4. osztályosok részére fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Tündérboszorkány feladatgyűjtemény – 3-4. osztályosok részére PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Tündérboszorkány feladatgyűjtemény – 3-4. osztályosok részére letöltés könyvet pdf, epub és mobi

Kiadó:
Oldalak száma:
72
Borító:
IRKAFŰZÖTT
Súly:
116 gr
ISBN:
9786155591259
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2017
Árukód:
2680962 / 1156709

Leave Your Comment