Tündérboszorkány feladatgyűjtemény – 5-6. osztályosok részére

August 29, 2019   |   by admin


Bosnyák Viktória - Csájiné Knézics Anikó - Szilvásiné Turzó Ágnes - Tündérboszorkány feladatgyűjtemény - 5-6. osztályosok részére

Letöltés Tündérboszorkány feladatgyűjtemény – 5-6. osztályosok részére könyvet pdf, epub és mobi

Tündérboszorkány feladatgyűjtemény – 5-6. osztályosok részére.pdf
Tündérboszorkány feladatgyűjtemény – 5-6. osztályosok részére.epub
Tündérboszorkány feladatgyűjtemény – 5-6. osztályosok részére.mobiBosnyák Viktória a Tündérboszorkány című regénnyel robbant be a köztudatba. A meseregény-trilógia első kötetét 2003-as megjelenése óta töretlen lelkesedéssel olvassák a kiskamaszok. A könyv országszerte javasolt olvasmány, és a tananyag részét képezi nyelvi játékosságának, humorának és témájának köszönhetően. A nagysikerű ifjúsági regény első 14 fejezetéhez kapcsolódó, friss szemléletű feladatgyűjteményt Csájiné Knézics Anikó és Szilvásiné Turzó Ágnes állította össze, akik maguk is gyakorló pedagógusok és tankönyvszerzők. A változatos feladatsorok fejlesztik a szövegértést, többek között az időrend, a vázlatírás vagy az ok-okozati összefüggések felfedezése által, mindamellett a nyelvtani készségeket is erősíti. A Tündérboszorkány feladatgyűjtemény a kiskamaszok számára izgalmas és élvezetes oktatási eszköz az általános iskola 5. és 6. osztályában akár otthoni, akár tanórai feldolgozásra.

Töltse le az ingyenes PDF Tündérboszorkány feladatgyűjtemény – 5-6. osztályosok részére fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Tündérboszorkány feladatgyűjtemény – 5-6. osztályosok részére PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Tündérboszorkány feladatgyűjtemény – 5-6. osztályosok részére letöltés könyvet pdf, epub és mobi

Kiadó:
Oldalak száma:
84
Borító:
IRKAFŰZÖTT
Súly:
130 gr
ISBN:
9786155591266
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2016
Árukód:
2680961 / 1156708

Leave Your Comment